top of page
Airport Service Phil

A.S.P. VOOR LUCHTHAVENVERVOER VANUIT ROESELARE

Uw specialist in luchthavenvervoer

Wij van A.S.P. verzorgen het luchthavenvervoer naar alle luchthavens in België, zowel deze in Brussel en Charleroi als de luchthaven van Luik, Antwerpen, Oostende en Kortrijk. Ons busje biedt ruimte aan acht personen en hun bagage. In het busje heeft u meer dan voldoende ruimte om tijdens de rit nog wat werk te verrichten of om te ontspannen. Onze chauffeur stelt zich steeds discreet op. Natuurlijk verzorgen wij niet alleen het luchthavenvervoer naar de Belgische luchthavens maar komen we u ook tijdig ophalen.

Luchthavenvervoer voor 8 personen

Discreet en flexibel

Naar alle Belgische luchthavens

24/24 en 7/7 beschikbaar

Enkel op afspraak

Luchthavenvervoer
Airport Service Phil

Een zorgeloze start van uw vakantie

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van luchthaventransport en zorgen ervoor dat u steeds tijdig aankomt op de luchthaven van uw keuze. Of we wachten u op de afgesproken plek op. We maken er geen probleem van om u in de aankomsthal op te wachten. Onze chauffeur is vriendelijk, discreet en steeds netjes gekleed. Hij rijdt heel veilig maar zorgt er tegelijk voor dat u toch gewoon op tijd aankomt op de luchthaven van uw keuze.

Maes Philippe

Op zoek naar een chauffeur voor luchthavenvervoer in de omgeving van Roeselare? Reserveer via deze website uw rit of bel ons op.

Luchthavenvervoer voor bedrijven

A.S.P. in Roeselare verzorgt het luchthavenvervoer voor diverse bedrijven in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Hierbij wachten we u of uw zakenpartners op in de aankomsthal en zorgen we voor het vervoer naar de gewenste locatie in Oost- en West-Vlaanderen. Ook het vervoeren van groepen medewerkers of expats van en naar de luchthaven behoort tot de mogelijkheden. Bij groepen vanaf acht personen doen we een beroep op ons netwerk om oplossingen op maat aan te bieden.

Transport naar Belgische treinstations

Ten slotte contacteert u ons ook voor het transport naar een treinstation van uw keuze, bijvoorbeeld wanneer u met de Thalys of de Eurostar op reis gaat. Hetzelfde doen we bijvoorbeeld voor wie een FlixBus neemt. Bij nachtelijke aankomsten komen we u ophalen op de locatie van uw keuze. We zijn 24/24 en 7/7 beschikbaar, maar vooraf reserveren is wel verplicht. Per slot van rekening kunnen we enkel op die manier garanderen dat onze chauffeur tijdig ter plaatse is.

Reserveer via dit contactformulier uw rit (luchthavenvervoer)

Vraag naar
Transfer

Bedankt voor uw bericht!

Anchor 1
bottom of page