top of page
Airport Service Phil

A.S.P. VOOR PERSONENVERVOER IN WEST-VLAANDEREN EN OOST-VLAANDEREN

Uw specialist in luchthavenvervoer

Wij van A.S.P. staan in voor het vervoer van personen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We hanteren daarbij een persoonlijke benadering en stellen ons flexibel op. Zo is het voor ons geen probleem om u voor de winkel of de dokterspraktijk op te wachten. Omdat we u graag de beste service willen verlenen, werken we enkel op afspraak. Zo kunnen we onze agenda maximaal afstemmen op uw noden. Wij van A.S.P. uit Roeselare staan vooral bekend om onze persoonlijke touch, duidelijke afspraken en onze verregaande service. Niet voor niets staan we 24/24 en 7/7 voor u klaar. U contacteert ons onder andere voor:

Vervoer van en naar feestjes in Oost- en West-Vlaanderen

Vervoer van en naar een restaurant in Oost- en West-Vlaanderen

Vervoer naar de dokter of het ziekenhuis in Oost- en West-Vlaanderen

Airport Service Phil
Airport Service Phil

Personenvervoer voor bedrijven

Ook bedrijven rekenen steevast op de verregaande service van A.S.P. uit Roeselare. Wij bieden maatwerkoplossingen aan waarbij we het vervoer van zakenpartners of personeelsleden verzorgen. We garanderen een discrete aanpak en onze chauffeurs zijn steeds gepast gekleed. Voor het vervoer van grote groepen, bijvoorbeeld in het kader van een teambuilding of bedrijfsfeestje, werken we eventueel samen met andere partners uit ons netwerk. Hierbij zijn diverse oplossingen mogelijk, zelfs het voorzien van een comfortabele shuttleservice. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we graag het een en ander.

Maes Philippe

Op zoek naar een chauffeur voor luchthavenvervoer in de omgeving van Roeselare? Reserveer via deze website uw rit of bel ons op.

Ruim minibusje voor 8 personen

Zelf beschikken we over een ruim minibusje met ruimte voor acht personen en hun bagage. Dit moderne minibusje biedt voldoende ruimte om onderweg te ontspannen en is goed onderhouden. Wij vinden het zeer belangrijk dat u niet alleen comfortabel maar ook veilig op uw bestemming aankomt en hanteren daarbij een veilige rijtechniek. We zijn voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen en focussen daarbij op de ruime omgeving van Roeselare.

Reserveer via dit formulier uw rit (personenvervoer)

Vraag naar
Transfer

Bedankt voor uw bericht!

Anchor 1
bottom of page